Arten d.o.o.

Published in Uncategorised Hits: 5429 Štampa El. pošta

Glavna djelatnost projektnog biroa «Arten» d.o.o. Mostar, je projektiranje stambenih i poslovnih objekata (eksterijera, enterijera i vanjskog uređenja), te renoviranje postojećih objekata. Pored toga biro se bavi i projektiranjem i izradom svih vrsta namještaja, tepiha, reklama, dizajnerskih rješenja, te izvođenjem i opremanjem objekata po sistemu «ključ u ruke». Prema dogovoru sa klijentom vodimo i stručni projektantski nadzor do konačne realizacije projekta. 


Naš najvažniji cilj je svakom klijentu pristupiti sa punom odgovornošću i punom pažnjom, kao i maksimalno ispoštovati sve želje klijenta, poštujući njegove finansijske programe. Temeljni principi u našem radu su: visoki kvalitet, poštivanje dogovorenih rokova i naglašena originalnost. Takva poslovna politika pomaže da se «Arten» održi tamo gdje se odavno nalazi, na samom vrhu u svojoj struci, a tome posebno doprinosi činjenica da se iskustvo i znanje prenosi već kroz tri generacije.


Direktor «Arten»-a dipl.ing.arh Edo Kadribegović, kontinuirano surađuje sa svojim sinovima i magistrima arhitekture Edanom, i Nerinom koji rukovodi biroom «Lehrerarchitects LA» , (diplomirao i magistrirao u Los Angeles-u, gdje je i zaposlen). Ova uspješna suradnja nam između ostalog omogućava da budemo apsolutno informirani o svim najnovijim dostignućima i  materijalima iz naše djelatnosti,pa smo tako u mogućnosti ponuditi najbolja moguća rješenja za vašu uloženu investiciju.

 U prilozima koji slijede možete pogledati neka naša projektna rješenja iz oblasti našeg djelovanja. 

Za sve potrebne informacije slobodno nam se obratite, u rubrici kontakt ili posjetite na facebook-u.

Last modification: Sri 10 Jun 2015